információért húzd le az értesítési sávot, hogy megnyissa, majd érintsd meg a pontot, hogy kibővítsd. Egy párbeszédablak nyílik meg, amely megmutatja a használt erőforrásokat (kamera, mikrofon vagy mindkettő) és a hozzá tartozó alkalmazást. Ha engedélyezi az alkalmazásnak a hozzáférést ezekhez az erőforrásokhoz, további lépés nem szükséges.
Ha azonban nem emlékszel, hogy engedélyezted volna egy adott alkalmazás elérését, nyisd meg a beállításait és tiltsd ki ezeket a jogosultságokat. Ha az értesítés egy olyan alkalmazásból származik, amit már nem használsz, akkor a biztonság érdekében távolítsd el az eszközödről.